Xavi Mendia

Xavi Mendia (xef i propietari)

Des de ben petit la meva passió sempre ha estat la gastronomia, per això vaig decidir estudiar Hostaleria i especialitzar-me en alta cuina.

Poder formar-me al costat de grans referents de la cuina com l’Artur, Jordi Artal, Xavier Sender i Albert Ventura ha contribuït a establir les bases per seguir evolucionant com a professional i
continuar amb el meu camí.

  • Naixement – 27/09/1990 Sant Cugat del Vallès
  • Escola SANT IGNASI Barcelona – 2006/2010
  • Restaurant Capritx (Terrassa) – 2007/2008
  • Stage al Restaurant Cinc Sentits 1* (Barcelona) – 2010
  • Restaurant Fonda Espanya (Barcelona) (Hotel Espanya, Martin Berasategui) 2010/2012
  • Restaurant Coure (Barcelona) – 2012/2014
  • Restaurant Wall 57 (Valldoreix) 2014
  • Restaurant El Cercle (Barcelona) 2014/2016
  • Restaurant The Witty (Barcelona)(Hotel Wittmore 5*) 2016/2017
  • Obre el Restaurant Grat a Sabadell 2018

Objectius

Proporcionar la millor experiencia gastronómica i esdevenir referent per la nostra cuina, servei i producto.

Treballem de forma continua per millorar dia a dia la nostra proposta. Amb una carta dinàmica, que varia segons temporada i a partir del nostre procés de recerca i experimentació.

Al Restaurant Grat volem que vinguis, i volem que hi tornis. Fidelitzar és important per a nosaltres ja que és el client habitual el qui més t’ensenya, qui més assenyala on podries millorar. La seva satisfacció es la nostra.

Aquest esforç de millora continua proporciona el creixement personal que busquem en el projecte.

Valors

Humilitat, cal aprendre cada día. Respecte, al producte i a les persones.

Treballem per aprendre i sabem que cal fer-ho cada dia. L’esforç per la millora, la dedicació i el prefeccionisme són els eixos que marquen el nostre cami.