Xavi Mendia

Xavi Mendia (xef i propietari)

Des de ben petit la meva passió sempre ha estat la gastronomia, per això vaig decidir estudiar Hostaleria i especialitzar-me en alta cuina.

Poder formar-me al costat de grans referents de la cuina com l’Artur Martínez, Jordi Artal, Xavier Sender i Albert Ventura ha contribuït a establir les bases per seguir evolucionant com a professional i
continuar amb el meu camí.

  • Naixement – 27/09/1990 Sant Cugat del Vallès
  • Escola d’Hostaleria i  Turisme SANT IGNASI (Barcelona) – 2006/2010
  • Restaurant Capritx (Terrassa) Ajudant de cuina i sala – 2007/2008
  • Stage al Restaurant Cinc Sentits (1✱Michelin) (Barcelona) Ajudant de cuina– 2010
  • Restaurant Fonda Espanya (Barcelona) (Hotel Espanya 4✱s, Martin Berasategui) Cap de partida – 2010/2012
  • Restaurant Coure (2☀ Sol Repsol) (Barcelona) Cap de partida i showcoocking – 2012/2014
  • Restaurant Wall 57 (Valldoreix) Segon de cuina – 2014
  • Restaurant El Cercle (Barcelona) Segon de cuina – 2014/2016
  • Restaurant The Witty (Barcelona)(Hotel Wittmore 5✱GL) Cap de cuina – 2016/2017
  • Cuiner i propietari Restaurant Grat a Sabadell 2018

Objectius

Proporcionar la millor experiència gastronòmica i esdevenir referent per la nostra cuina, servei i producte.

Treballem de forma contínua per millorar dia a dia la nostra proposta. Amb una carta dinàmica, que varia segons temporada i a partir del nostre procés de recerca i experimentació.

Al Restaurant Grat volem que vinguis, i volem que hi tornis. Fidelitzar és important, la seva satisfacció és la nostra.

Aquest esforç de millora continua proporciona el creixement personal que busquem en el projecte.

Valors

Humilitat, integritat, esforç, dedicació i respecte al producte, l’ofici i a les persones.

Treballem per aprendre i sabem que cal fer-ho cada dia. L’esforç per la millora, la dedicació i el perfeccionisme són els eixos que marquen el nostre camí.